Vitapeel Microdermabrasie

Productbeschrijving Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om de huid te verbeteren, verfrissen en verjongen. Het bindweefsel wordt verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor de huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Microdermabrasie is dé oplossing om de huid te ontdoen van dode huidcellen, fijne lijntjes, rimpeltjes, pigment- en ouderdomsvlekken, acné, vergrote poriën, onzuiverheden en littekens. Microdermabrasie is een intensieve, niet chirurgische methode om uw huid effectief te verbeteren. Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid als het ware licht wordt geschuurd.

Microkristallen worden door middel van luchtdruk op de huid gespoten waar zij de huid licht schuren. Het schuren van de huid stimuleert de celvernieuwing, de hoornlaag verdunt en de huid wordt vele malen toegankelijker voor werkzame stoffen, waardoor de huid meer spankracht krijgt en steviger wordt.

Microdermabrasie is een intensieve, niet chirurgische methode om uw huid effectief te verbeteren. Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid als het ware licht wordt geschuurd. Microkristallen worden door middel van luchtdruk op de huid gespoten waar zij de huid licht schuren. Het schuren van de huid stimuleert de celvernieuwing, de hoornlaag verdunt en de huid wordt vele malen toegankelijker voor werkzame stoffen, waardoor de huid meer spankracht krijgt en steviger wordt.

Voor wie?

Een Vitapeel microdermabrasie behandeling kan ingezet worden als huid verbeterende behandeling bij iedere huidconditie. De Vitapeel microdermabrasie behandeling geeft de huid een echte “oppepper”, maakt de huid zacht, glanzend, egaal en stralend. Tevens vermindert een microdermabrasie behandeling fijne lijntjes en rimpeltjes en maakt diepere rimpels minder diep, tevens vermindert deze behandeling ook pigment- en ouderdomsvlekjes.

Het resultaat

U ziet direct na een behandeling dat uw huid een frisse uitstraling heeft. Wilt u een intensief resultaat bereiken dan adviseren wij een kuurbehandeling van tenminste 3 behandelingen.

De voordelen

– Uw huid wordt gladder
– Rimpeltjes vervagen
– Afvlakking van acne-littekens
– Minder verstoppingen
– Verfijning van de poriestructuur
– Frisser huidbeeld